Nuelle Flipse

Hondenfotografie en ik.

2 passies samen, dat is dubbel genieten! Voor mij zijn dat honden en fotografie. Ik ben een all round fotograaf. Dat wil zeggen dat ik mij gespecialiseerd heb op zowel studio fotografie, actie fotografie en fotografie op locatie waarbij ik werk met natuurlijk licht. 

Alles is begonnen met mijn eigen hond: Zoë de Whippet! Ze is mijn grote inspiratie en staat ook tijdens workshops model!

 

Een foto door mij gemaakt is meer dan alleen een foto! 

Ik maak niet alleen een mooie foto maar ik maak een foto waar je langer naar wilt kijken! Een foto waarin niet alleen de hond vast gelegd wordt maar ook het karakter naar voren komt. Ik maak foto's van honden die anders zijn dan je tot nu toe zag. Dat komt door de speciale stijl die zo kenmerkend en herkenbaar is voor mijn foto's. De met zorg uitgebalanceerde lichtval op de hond geeft de foto het gevoel alsof je naar een schilderij kijkt. Groot afgedrukt is dit een eye catcher voor in elke ruimte!

Studio FotoMelle 

Ik heb een eigen professionele grote en comfortabele fotostudio in Odijk waar ik alle foto's neem. Een shoot is een leuke en bijzondere ervaring voor baas EN hond! Stap voor stap bouw ik de foto op tot het model zich zo comfortabel voelt dat ik precies op de foto kan zetten wat het baasje zo graag ziet en kenmerkend is voor de foto's en de stijl van FotoMelle. Elke hond kan mooi op de foto en is welkom, maar het is wel belangrijk dat de hond even een momentje stil kan staan, zitten of liggen, zodat ik de hond op z'n mooist op de foto kan zetten. 

Klant is altijd koning maar voor elke shoot geldt: de veiligheid en het belang van het model komt op de eerste plaats!

© 2020 BY NUELLE FLIPSE- FOTOMELLE PHOTOGRAPHY. ALL RIGHTS RESERVED

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon