Nuelle Flipse

Hondenfotografie en ik.

2 passies samen, dat is dubbel genieten! Voor mij zijn dat honden en fotografie. Naast studio en buitenfotografie van dier en/of mens heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van honden oftewel: hondenfotografie!

Alles is begonnen met mijn eigen hond: Zoë de Whippet! Ze is mijn grote inspiratie en staat ook tijdens workshops model!

Het gebeurd regelmatig dat een hond tijdens de fotoshoot bij mij op schoot gaat zitten! Zulke ontspannen momenten zijn heerlijk en ook de viervoeters die het wel erg spannend vinden, of de wiebeligste enthousiaste hond zet ik met veel geduld en plezier mooi op de foto!

 

 

Een foto door mij gemaakt is meer dan alleen een foto! 

Ik maak niet alleen een mooie foto maar ik maak een foto die spreekt! Een foto waarin het karakter naar voren komt. Regelmatig hoor ik dat kinderen het scherm van de computer of van een smartfoon beginnen te aaien als ze een FotoMelle foto zien. Zo tastbaar leg ik een hond vast. Een foto die raakt!

Studio FotoMelle 

Ik heb een eigen grote en comfortabele fotostudio in Odijk waar ik alle tijd voor de fotoshoot neem. Een shoot is een leuke en bijzondere ervaring voor baas EN hond! Stap voor stap bouw ik de foto op tot het model zich zo comfortabel voelt dat ik precies op de foto kan zetten wat het baasje zo graag ziet en kenmerkend is voor de foto's en de stijl van FotoMelle.

Klant is altijd koning maar voor elke shoot geldt: de veiligheid en het belang van het model komt op de eerste plaats!

© 2019 BY NUELLE FLIPSE- FOTOMELLE PHOTOGRAPHY. ALL RIGHTS RESERVED

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon