Fotoshoot & Producten

FotoMelle werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen. Er zullen daarom geen of slechts zeer minimale kleurverschillen optreden wanneer je je foto's door een professioneel bedrijf laat afdrukken. FotoMelle is niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op een niet gekalibreerd beeldscherm van de klant. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm, waardoor de klant op zijn/haar beeldscherm de kleur en of helderheid van de foto’s anders kan ervaren.

FotoMelle is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken of fotoproducten, welke door de klant zelf of derden zijn gemaakt anders dan de door FotoMelle gebruikte of geadviseerde leveranciers.

 

Je hebt gekozen voor FotoMelle omdat de stijl van FotoMelle fotografie je aanspreekt, FotoMelle is vrij haar artistieke kennis en inzicht in de reportage toe te passen. Uiteraard kun je je wensen en ideeën altijd kenbaar maken. FotoMelle werkt atijd in nauw overleg met de klant.
Uit iedere fotoshoot wordt een selectie in de foto's gemaakt. De foto's moeten technisch gezien in orde zijn, en FotoMelle zal een selectie maken van de naar haar inzicht beste foto's, zodat de stijl van FotoMelle vast ligt in de foto's.
De fotoshoot is pas compleet nadat FotoMelle een selectie in de foto's heeft gemaakt. FotoMelle is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto's wel en welke foto's niet geschikt zijn om te tonen. Je kunt geen beroep doen op foto's die verwijderd zijn. Je kunt geen beroep doen op foto's die volgens FotoMelle niet geschikt zijn om te tonen. Hierin staat FotoMelle volledig vrij.

Betalingen

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangt de klant informatie over de kosten van de fotoshoot en eventuele reiskosten.

Het totaalbedrag van de fotoshoot dient uiterlijk 4 dagen vooraf aan de afspraak overgemaakt te worden, of het bedrag kan op de dag van de afspraak contant betaald worden. Je kunt de shoot 14 werkdagen voor aanvang kosteloos afzeggen, dan maken wij gewoon een nieuwe afspraak. 

(Privé) Workshops kun je tot 2 weken voor aanvang kosteloos annuleren. 

De aanbetaling kun je tot 2 weken voor aanvang terug krijgen bij afmelding. Binnen 2 weken voor aanvang wordt er geen aanbetaling meer geretourneerd.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s en/of digitale bestanden blijft te allen tijde bij FotoMelle fotografie (Nuelle Flipse).

De gekochte digitale bestanden en foto's zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in privé sfeer, let hierbij op de Auteurswet, je koopt altijd de bestanden en niet de rechten.

FotoMelle zal gemaakte foto's delen op social media tenzij anders aangeven wordt. Foto's gemaakt zonder personen kunnen altijd gepubliseert worden in (on-line) magazines en exposities/projecten van FotoMelle. Publicaties in magazines zal de persoon op de foto altijd om toestemming gevraagd worden.

 

Bij aanschaf van foto's en/of digitale bestanden (Hoge resolutie) heb je het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan foto's en/of digitale bestanden voor commerciële doeleinden, politieke of andere statements (met uitzondering van goede doelen) of wedstrijden te gebruiken zonder toestemming van Nuelle Flipse FotoMelle photography.  Wanneer je de webbestanden op social media plaatst, dan mag het aangebrachte logo van en door FotoMelle niet verwijdert worden. 

Publicatie door derden is slechts toegestaan na verkregen toestemming van Nuelle Flipse. Volledige naamsvermelding bij de foto is verplicht!

Please reload

© 2020 BY NUELLE FLIPSE- FOTOMELLE PHOTOGRAPHY. ALL RIGHTS RESERVED

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon