FotoMelle biedt verschillende pakketten en mogelijkheden

STUDIO SHOOT

Boek een onvergetelijke studio shoot in studio FotoMelle! Ik neem altijd alle tijd voor de studio shoots. We starten pas als de hond(en) en de baasjes zich comfortabel voelen. Je kunt rekening houden met een ongeveer 2 uur durende foto shoot. Tussendoor nemen we steeds even pauze. Iets lekkers voor de honden en uiteraard voor de baasjes! 

De foto's krijg je altijd in 2-voud. Om af te drukken en voor op social media. 

Please reload

Light & Creations

FotoMelle biedt naast de Specials ook een bijzonder foto lijn aan: Light & Creations. Deze foto kan als onderdeel van een shoot besteld worden of als losse foto gemaakt worden! De foto's uit deze lijn bevatten een unieke achtergrond die samenvalt met de hond.

Please reload

SPECIALS

FotoMelle biedt ook de mogelijkheid 1 speciale foto te laten maken. Deze foto is uniek en speciaal op maat gemaakt! Denk aan een familie foto of een speciaal uitgewerkte foto zoals de bekende "Pasta foto" van Whippet Zoë! Of iets heel speciaals bedacht voor je eigen hond!

Please reload

SHOOT OP LOCATIE

Wil je graag een droom foto van je hond op een mooie locatie? Boek dan de shoot op locatie bij FotoMelle. Je kunt kiezen uit meerdere opties! Vraag naar de mogelijkheden!

Please reload

© 2020 BY NUELLE FLIPSE- FOTOMELLE PHOTOGRAPHY. ALL RIGHTS RESERVED

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon